Eivissenquisme Il·lustrat

Eivissenquisme Il·lustrat és un projecte que té com a objectiu promoure i difondre sa cultura local mitjançant sa il·lustració. Volem apropar sa cultura, es costums i parlar d’Eivissa a tothom.

Un dels principals senyals d’identitat d’Eivissenquisme Il·lustrat és l’humor. Però encara que volem fer riure, també volem ser rigurosos i utilizam fonts bibliogràfiques, especialment s’enciclopèdia d’Eivissa i Formentera, per aconseguir que tots aprenguem més sobre sa nostra illa. També ens serveix d’inspiració una de ses pàgines més exitoses d’aquesta web: El Diccionari de paraules eivissenques.

Tal com el nom ‘Eivissenquisme‘ indica, volem promoure es nostres costums i tot allò que ens uneix als eivissencs. ‘Il·lustrat‘ fa referència a sa utilització dibuixos, il·lustracions i tebeos de producció pròpia. Però també som il·lustrats ja que volem donar un caràcter enciclopèdic a ses nostres publicacions.

Es logo d’Eivissenquisme Il·lustrat

Ses nostres il·lustracions: paraules eivissenques

S’eivissenquisme s’estén: sortim als mitjans de comunicació

El nostre objectiu de donar a conèixer paraules molt eivissenques, refranys i curiositats d’Eivissa ha rebut una gran acollida a xarxes socials. Després de poques setmanes de vida, hem aconseguit que «s’Eivissenquisme» s’estengui.

Reportatges a la Premsa Escrita

Gràcies al següents diaris locals hem aconseguit que s’Eivissenquisme s’estengui per tota Eivissa (i part de l’estranger!):

NouDiari: ‘Eivissenquisme Il·lustrat’, una original y creativa forma de divulgar el ibicenco

Periódico de Ibiza y Formentera: Potenciar el ibicenco a través de originales y divertidas ilustraciones 

Diari AraBalearsEivissenquisme Il·lustrat: quan la llengua es fa viral

Eivissenquisme a sa tele

Molt agraïts de sa difusió des nostru projecte a diferents reportatges:

Reportatge a TEF

Reportatge a IB3

Utilització de les imatges

Totes les imatges pertanyen al seu autor i no poden ser utilizades sense el seu permís. Pots posar-te aquí en contacte o enviar un e-mail a info@ibizaisla.es.

D’altra banda, hem rebut un gran nombre de sol·licituts de mestres que volen utilitzar les il·lustracions per fins didàctics. En aquest cas, es poden utilizar les imatges amb les següents condicions:

  • No fer un ús comercial de ses imatges (fer camisetes, per exemple)
  • Ens fa mooooolta il·lusió si ens podeu enviar una foto (o vídeos) a classe utilizant ses imatges.

Premis i altres treballs

‘Eivissenquisme Il·lustrat’ no és el primer projecte d’il·lustració que he realitzat a Eivissa. Anteriorment, aquests treballs han obtingut els següents reconeixements:

1er Premi Concurs de còmics contra la Violència de Gènere (2017)

Guanyador millor Il·lustració i Millor Guió al 4t Concurs Comics’n’Roll (2016)

Guanyador Millor Guió al 3r Concurs Comics’n’Roll (2015)

Guanyador Millor Guió al 2n Concurs Comics’n’Roll (2014)

Col·laboracions amb historietes a la Revista ADN.